onsdag 13. juli 2011

Byttehandel

Jeg har gjort en byttehandel som jeg er veldig, veldig fornøyd med!:) Ei fransk jente, Vanessa, som jobber på Klart (glassblåseriet som jeg er så heldig å ha som naboer), spurte om jeg ville strikke en genser til henne, mot at jeg fikk glass av henne. Og da var ikke valget vanskelig! Hun lager de lekreste glass, og jeg fikk komme å velge hva jeg ville ha. Det ble glass i herlige farger, og etterpå har jeg kjøpt meg en karaffel og to glass til. Vanessa har jobbet her i fem år, og nå reiser hun tilbake til Frankrike for å starte opp sitt eget glassblåseri sammen med ei venninne. Jeg ønsker deg lykke til, Vanessa, håper jeg kan komme og hilse på engang:) Og her kommer en collage av de herlige glassene:


Vanessa ville at jeg skulle strikke en genser med norsk mønster, og valget fallt på Mariusgenser med rundfelling. Bunnfargen skulle være svart, og det er to grønnfarger i mønsteret.


I morra skal jeg og gutta til Oslo for å besøke Ida. Vi skal på kino å se den nye "Harry Potter"-filmen, og så skal vi ut å spise. Det blir koselig. Men da er det kanskje på tide å få noen timers søvn på øyet.. God natt:)

8 kommentarer:

 1. Hei Tanja! Koselig å se du blogger igjen. Genseren ble kjempefin og glassa er jo bare til å dåne av. Lekre farger. Moro med byttehandel. God tur til Oslo i dag. Kos dere kjempemasse både på kino og ut å spise. Nå skal jeg snart på jobb. Hils masse, og ha en riktig fin dag. God klem fra meg

  SvarSlett
 2. Det var en utrolig flott byttehandel. Fin genser og lekre glass!

  SvarSlett
 3. Så flott genser du har strikket. Glassene er jo bare helt lekre.Det var ingen dårlig byttehandel :-) Må snart ta meg en tur til denne glasshytta. Det har jeg tenkt på lenge. Kanskje Liv og Hilde vil være med også ?

  SvarSlett
 4. Ja det var nok en heldig byttehandel for dere begge =)

  SvarSlett
 5. For en ypperlig byttehandel:-D
  Skikkelig fine glass, og flott Marius. Likte fargene. Gratulerus:-)

  SvarSlett
 6. Fine glass, jeg har et par selv. Genseren er kjempefin, flott med grønt til Vanessa. Håper dere ha en fin dag hos Ida, og at du har tid til å komme hit en tur før helgen.
  Klem Laila

  SvarSlett
 7. For en utrolig flott gener! likte fargene du har valgt meget godt.

  SvarSlett
 8. Hei Tanja!
  Godt å se deg igjen, og takk for du stakk innom bloggen min. jeg mista alle linkene mine tidligere, og jeg savnet din. Nå er du snart på plass igjen!
  Flotte genseren, da!!! Og de glassene....dåne!!! Blir du lei av de, da vet du hvor du kan "kaste" de.
  Ellers vet jeg ikke om det blir noen Risør-tur i morgen.....er snart ferdig med 3 glass rødvin nå......kremt. tror jeg skal sove lenge i morra, kanskje.....
  Kos deg i Oslo. God helg! Klem

  SvarSlett