tirsdag 3. mai 2011

Babykjole og weekend hos Åse

Etter jobb på torsdag tok jeg bussen til Åse igjen, og vi har kost oss hele weekenden:) Første stopp var som sist, Telemarksvingen, og der satt disse to blide damene da jeg kom:

Vi satt ute en god stund og skravlet, og da sola gikk ned flyttet vi oss inn. Strikketøyet var ikke framme i det hele tatt, for vi hadde jo så mye og prate om:)
Sylvia og Åse bruker å treffes her, og jeg har vært så heldig å få være med to ganger. Takk for koselig skravlings:)


I slutten av påsken startet jeg på en babykjole, og denne fikk jeg gjort ferdig på turen min. Det er en Dale-oppskrift, og kjolen er både strikket og heklet. Jeg har brukt Dale babyull.Åse og jeg skravlet, strikket, koste oss med god mat og godt drikke, og vi satt stort sett ute på balkongen hennes. Det var jo så herlig vær!

Vi var også en tur i byen og shoppet litt, og da måtte jeg innom "Hvite Drømmer". Det er en herlig butikk, med alt jeg drømmer om:) Bare se her:Takk for meg, Åse:) Vi sees til sommeren da du tar turen til meg.

På bursdagen min fikk jeg verdens koseligste gave av Ida. Hun hadde heklet ei pute av oldemorruter til mamma'n sin! Den er så fin, og jeg ble kjempeglad:) Tusen takk, Ida:)Nå må jeg strikke videre på ei jakke til meg selv. Håper den er ferdig om ikke alt for lenge.. Og Sylvia, jeg skal snart få tatt bilder av glassene jeg byttet mot Mariusgenseren! Ha ei fin mai-uke:)

7 kommentarer:

 1. Så hyggelig dere har hatt det igjen! Koselig med slike treff. Den vesle kjolen var jo så nydelig og du er heldig som får så flott gave! Håper vi sees på treffet i juni på Skarnes!

  SvarSlett
 2. For en nydelig babykjloe. Den var yndig. Så koselig å treffe gode venner.

  SvarSlett
 3. Kjempefin kjole!!!☺
  Ser ut som du hadde det veldig koselig på tur, og for en flott pute du har fått!! Skjønner godt at du ble glad da☺

  SvarSlett
 4. Heisann, og takk for sist!!
  Så heldig du var med været da du var her. Skjønner godt dere bare ville være i Kragerø og kose dere. Nå er det bare iskaldt, og best å være inne, helst med ulltøy på, brrrrr
  Vi ses nok snart igjen. Og så gleder jeg meg til å se både Mariusgenseren og glassene. Klem

  SvarSlett
 5. Så søt kjole! Høres ut som om du har hatt en hyggelig tur, også! ;)

  SvarSlett
 6. Heia! Takk for sist! Det var ordentlig kjempekoselig! Så fin babykjolen ble, den kan du være ordentlig fornøyd med. Kjempefin pute du har fått av Ida også, og jeg skjønner godt du ble glad. Nå er jeg spent på åssen det går med jakka di, gleder meg til å se den. Nå sitter jeg på jobb, men måtte bare ha meg 2 minutter og en kaffekopp. Sola skinner og det er deilig ute, men litt kjøligere enn da du var her. Ha en riktig flott dag, Tanja. Vi snakkas.

  SvarSlett