tirsdag 22. februar 2011

På venninnebesøk i Kragerø

For 1 1/2 uke siden tok jeg bussen sørover. Til Kragerø faktisk - og på besøk til min gode venninne Åse. Jeg fikk beskjed om å gå av bussen et stoppested før jeg skulle, men fikk ikke vite hvorfor. Bare at jeg ble plukket opp der. Jeg hoppet av med vesker og koffert, og først måtte vi selvfølgelig inn på "Telemarkssvingen" for å gå på do. Med koffert og det hele.... Da vi kom inn, dro jeg med engang kjenselen på dama som satt innerst i et hjørne og smilte. Det var Sylvia som jeg bare kjenner gjennom bloggen "Kanel og Sukker". Det var en skikkelig koselig overraskelse :) Vi hadde det så kjempekoselig, og skulle tro vi hadde kjent hverandre i en årrekke. Ganske merkelig at man synes man kjenner hverandre, bare ved å "snakke" sammen på blogger og litt mail.
Det som var synd var at jeg hadde lagt igjen kameraet mitt.... Mobilbildene ble såååå dårlige. Men det får dere tåle:) Jeg må jo bevise møtet vårt :)
Sylvia og Åse bruker å møtes her for å strikkeskravle og kose seg.


Dagen etter fant vi ut at vi skulle overraske Sylvia. Hun er så heldig at hun jobber på Husfliden i Porsgrunn, og da hadde vi jo en unnskyldning for å shoppe garn. Det var en koselig butikk med langbord, kaffe, masse garn og inspirasjon. Jeg kjøpte mohairgarn fra Telespinn, og et sjal er allerede ferdig. Det ble også garn til et par pulsvanter og enda et sjal... Herlig butikk, Sylvia :) Litt flere dårlige mobilbilder...
Åse koser seg.

Resten av helga ble det skravling, strikking, besøk i butikken "Hvite Drømmer" som har så mye fint....., rødvin, god mat og enda mere skravling:)
Tusen takk for ei superduper helg, Åse :)

Ettersom blogginga fortsatt går tregt, så får jeg ta med to par sokker i dette innlegget. På Uformelt er jeg med på Duss2011. Der skal det strikkes et par sokker i måneden, og mønster får vi den 1. i hver måned.
Januarsokkene heter Stashbuster Spirals, og jeg har strikket de i litt forskjellig restegarn.

Februarsokkene heter Paraphernalia og de er strikket i Opal. Har vært flink og brukt av lageret mitt til disse sokkene også.

Ei baggy lue har det også blitt, og den er til den alltid blide nabojenta:)
Strikket i Nepal fra Drops.

Da er det på tide å ta kvelden her, skal jeg orke å stå opp i morra tidlig. Ikke alle som har vinterferie her i huset nei.... ;)

4 kommentarer:

 1. Hei Tanja
  Takk for sist.Sååååå gøy å treffe deg IRL, og det var morsomt å være med på å overraske deg.
  Regner med at dere fikk drukket rødvin og skravla masse hos Åse.
  Har du begynt å hakke? Og hvordan ble sjalet du kjøpte garnet til? Vil gjerne se, jeg vettu!!!

  SvarSlett
 2. Koselig med venninne treff, både gamle kjente og bloggvenner, Enig med Sylvia: vi vil se sjalet, og andre ting du lager også, vet at det går fort unna hos deg.
  Klem Laila

  SvarSlett
 3. Å så morsomt å treffe Sylvia da! Og Åse selvfølgelig, kan tenke meg det blei mye skravling...og rødvin :D Kjempefine sokker, spesielt Paraphernalia. Og tøff baggy lue (jeg vil å ha)
  Hilse Hildekusine

  SvarSlett
 4. Så koselig og få hilse på disse hobbydamene da. Disse har jeg også kun truffet via blogging, men koselig læll da :)
  Så gøy at du strikker og koser deg. En flott blogg du har fått. Ønsker deg en fin helg.

  SvarSlett