mandag 6. september 2010

52 pair plunge IV

Jeg har meldt meg inn i ei gruppe på Ravelry som heter "52 pair plunge IV" D.v.s. at jeg skal strikke 52 par sokker i løpet av et år, og starten var 1.juni. Jeg kan ikke si at jeg er i rute....., men hittil har det da blitt 7 par. Må strikke/hekle noe annet innimellom, ellers kommer jeg vel aldri til å strikke flere sokker i mitt liv.

Det første paret heter "Dancing diamonds socks", og er strikket i et håndfarget garn som heter "String Theory Hand Dyed Yarn Caper Sock". "The Loopy Ewe" har en sokkegarnklubb, og det er 100 (tror jeg) som blir plukket ut av de påmeldte til å være med. Jeg var selvfølgelig ikke en av de heldige, men som trøst fikk vi andre tilbud om å kjøpe to andre pakker. Dette er den første, og den andre komme i november.
Det andre paret heter "Rococo Socks" og er fra sokkegarnklubben til Projo. Det er deres eget "Projo-garn", som var veldig godt å strikke av. Blå disse også...


Tredje paret er "Revebjelle" fra garnklubben til "Strikk Innom". Med kun et garnnøste var det klin umulig å få to like sokker, men det får gå....Det får holde med sokker for i dag, de neste parene kommer senere. Jeg har også strikket og heklet andre ting, så må skjerpe meg med blogging.
I morra skal jeg begynne på fotokurs, og det gleder jeg meg veldig til. Kanskje det blir bedre bilder etterhvert - jeg kan jo håpe:)

14 kommentarer:

 1. Nydelige sokker du har strikket, og blått er jo lekkert da!

  SvarSlett
 2. Nydelige sokker alle sammen. Artig å se Projo garnet i bruk :-)

  SvarSlett
 3. Flotte sokker du har strikket.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny blogg! Og jeg er imponert over alle som gidder å strikke så mange sokker, hihi :) Men flotte er de!

  SvarSlett
 5. Helt nydelige sokker! Synes det var tøft at de ikke ble like de siste i rekka. Lykke til med å strikke SÅ mange par!

  SvarSlett
 6. Heia:-)
  Gratulerer med ny blogg, og som medlem i sokkegalskapgruppa:-) Du rekker nok alle parene selv om du startet seint:-)
  Ha en super kveld, og kos deg med pinnene.

  SvarSlett
 7. Flotte sokker du har laget, og de blåfargene var kjempefine!

  SvarSlett
 8. Grattis med ny blogg!! Skikkelig lekkre sokker, lykke til med dei 52:))

  SvarSlett
 9. heisann
  Sånn, nå har jeg også endelig fått rota meg til med blogg her inne hvor "alle andre" er. Alt tullet med kommenteringen på den "gamle" irriterte meg så.....!!!
  Du og Åse strikker sokker med mønster, min(e) er bare sånne kjedelige standard sokker, sukk! Har ikke ork til å knote med mønster på sokker. men deres blir jo så flotte da!!!

  SvarSlett
 10. Imponerende mønster på sokkene dine. Veldig fine!

  SvarSlett